Tetőcserép

Az öt legnagyobb hazai tetőcserép gyártó és forgalmazó kínálata: Bramac, Tondach, Creaton, Mediterrán, Leier. Cserepek és árak.

A cserépgyártó cégek mint például a Tondach elsősorban kerámiacserepeket készítenek, ez a legelterjedtebb tetőfedő anyagunk. A kerámiacserép tulajdonképpen az a hagyományos égetett agyagból készült cserép, amit többnyire minden ház tetején látunk. A kerámiacserép letagadhatatlan első számú tulajdonsága a magas hőszigetelés. A legmelegebb nyári napokon is hűvös maradhat a családi ház, télen pedig nem engedi kihűlni a belső teret.

Ezt a hőszigetelő hatást korszerű hőszigetelési rendszer együttes használatával nagyszerűen lehet fokozni. A kerámiacserép mellett szól még az is, hogy a lehető legtermészetesebb anyagból készül. Magából a földből. Egy olyan különleges agyag, amihez szinte semmit sem kell hozzáadni, ahhoz, hogy évszázadokon át tartó, tökéletes védelmet nyújtson egy épületnek.

Címkék: cserép kerámia tondach cserepek creaton kerámiacserép

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tetocserepek.blog.hu/api/trackback/id/tr74491036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása