Tetőcserép

Az öt legnagyobb hazai tetőcserép gyártó és forgalmazó kínálata: Bramac, Tondach, Creaton, Mediterrán, Leier. Cserepek és árak.

A sík Mediterrán cserép kivitelezési adatai

Szükséges tetölécméret: mm. 30/50 mm
Fedési hossz, tetéctávolság: max. 310mm (a tető hajlàsszögétöl függően)
Cserép átfedés oldalirányban: 30 mm
Cserép  átfedés egymás felett: mm. 110mm (a tető hajlàsszögétöl függően)
Ereszléctávolsáq: 30 cm
Gerincléctávoság: 5 cm

A Mediterrán cserepek felrakása előtt a cserép hátoldalán található szilikoncsíkokat el kell távolitani. A Mediterrán DUAL és RUNDO cserepeket kötésben 1/4-es eltolással. a Mediterrán ZENIT cserepeit kötésben 1/2-es eltolással kell felrakni. A Mediterrán RUNDO ODON és ZENIT ODON színek esetében a gyártástechnolóqia alapja a véletlenszerű szinkialakitás, ezért a felrakást célszerű több különböző raklap megbontásával végezni. az igazi kevert hatás elérése érdekében. A Mediterrán ZENIT, RUNDO és DUAL szeqélycserepek alkalmazása  esetén a minimális léctávolság 28 cm.

A Mediterrán cserép megvásárolható a Hofstadter Cserép Centrumban.

Címkék: zenit cserép mediterrán dual felrakás rundó odon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tetocserepek.blog.hu/api/trackback/id/tr103014784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása